Kroatienexperten

Kroatienexperten

S Brač najboljim pogledom možete uživati ​​fantastičan servis i dobro pripremljene hrvatska jela .
Vlasnik Zizu brine za goste je na zadivljujući način , to je uobičajeno za primanje dobrodošlice aperitiv prije nego što je sjeo za večeru .

S terase možete vidjeti Split u pozadini , pripremite se za nekoliko ugodnih sati . Zašto ne započeti s tipičnom dalmatinskom pločom koja se sastoji od maslina , slanih srdela , tanke kriške pršuta , kao i tradicionalnog sira s Brača . Glavno jelo je riba ili janjetina koji će završiti na tanjuru ( na umu dajanjetina kušati najbolja u ožujku, akrajem srpnja , kada je služiodojenče janjetina )side poredak bude , Blitva ( blitva ) s češnjakom i maslinovim uljem . S velikim vrtom koji obiluje raznim plodovima suizbor deserta prilično očito , alipannacotta ili creme brulee i nije tako loše bilo .
Ovdje su neke komentare iz prethodnih gostiju
Bili smo tu za ručak, tako da nije bilo previše gužve kad smo bili tamo . Terasu s pogledom na Split i bujnom parku smješten udobno u hladu ,dan smo bili tamo bilo je jako vruće , ali u hladu je bilo divno da uživaju u ručku .

Večera uz zalazak sunca , a zatim se svjetla u Splitu , radujem se sljedećem posjetu .
Omiljena hrana: Počela sam s lignje salatu – natječaj kuhani putem , ali još uvijek mesni hobotnica služio u svježim maslinovim uljem . Na dagnji su jam – upakiran , s pikantnim češnjak juhe i bijelog kruhaokus je bio blizu nebesko . Kava i kolač biosavršen finale .

Bistro Zizu : vrijednost za novac i fantastičnoj hrani .
Otišao sam u restoranu Zizu nakon čitanja neke dobre recenzije na TripAdvisor i bili definitivno nije razočarao ! Otišli smo u skupini od 10 , pa čak i od početka sam bio toliko impresioniran s mjesta . Izgled i dojam restorana je nevjerojatna . Izvrstan pogled , lijepa kuća pretvorena u restoranu , otvorenom kuhinjom , tako da možete gledati kuhar posao , bilje i voćke oko kutu, ukusna predjela na dolasku . Nevjerojatno !
Posluživanje je lijepo iosoblje je vrlo korisno . Svahrana bila ukusna s vrlo velikodušan dijelova , povrtna juha je stvarno dobar ! Neograničeno porcija svježeg kruha , mesa s roštilja je stvarno dobar , škampi je ukusna , alimalo neuredno jesti 🙂
Desert je bio fantastičan , ukusan čokoladni kolač , ukusna torta i sl. fritoles ( tipično jelo s Brača ) . Nakon što smo platili i zahvalila na konobaricu došao s velikom vrećom svježih smokava ….. hrane , moraju biti iskusni . Cijene su također razumno .

Leave a Reply