Kroatienexperten

Kroatienexperten

Konoba ” Kopačina ” otvorila svoja vrata u 2000 . S više od 35 godina iskustva u restoranu buisn La Taverna ” Kopačina ” ESS ,obitelj Jugović konačno mogao otvoriti vlastiti restoran , ” Kopačina ” Donji Humac .
Nakonnečujan startup restoran je uspio etablirati kao ugledno ime kada je riječ o gastronomiji, u samo nekoliko godinaJugovićfamily su useed svoje znanje i stručnost da dajunajbolje da sve svoje goste .
Tu jeraznolikost okusa , mirisa i povijesti u kojima možete uživati ​​u pitoresknom mjestu Donji Humac .
Što je to što činirestoran « Kopačina » tako jedinstven , prije svega , to je zato što oni ne žele napustiti tradicionalnu kuhinju , umjesto da se razvija povijesni kuhinju i dodavanje nove utjecaje . Pogotovo janjetina s Brača je jedan od restorana jedinstvene specijalitete . ovčji sir , skuta , pravi Brač ” vitalac i druge specijalitete , ako utočište ‘ t pokušao Peka , to je nešto što vam stvarno treba doživjeti ,raj za uviđavan nepce . Naravno možete uživati ​​u svim međunarodnim jela kao što su meso , svježa riba i plodovi mora , prženi krumpir , itd. …
Za sve ljubitelje vina , Konoba « Kopačina » imati lijep vinsku kartu s uglavnom lokalna vina , ali i mnogo uvoza .
Osim ugodnom ambijentu konobe koja može primiti i do šezdeset ljudi , nalazi se prekrasna terasa na sunčanoj strani i pogledom na dolinu i čuvene kamenoloma . Ako jedete večeru uz zalazak sunca , vi ćete biti zavedeni zalazaka sunca , mir i tišina , savršeno mjesto za romantiku i ugodne razgovore .
Konoba ” Kopačina ” možete organizirati sve vrste zabava, svadbe , rođendane , krštenja, i ​​poslovne ručkove .
Nadam se da će posjetiti Kopačini , i želite osjetiti tu posebnu « Kopačina » osjećaj .
Biti njihov gost , a ja vam obećajem da će napustiti restoran s osmijehom na licu .

Leave a Reply