Välkommen till Kroatien

Upplev medelhavet som det en gång var – Bobovisca är genuint och atmosfären i den lilla byn avstressande. Boka en av våra fina lägenheter som har alla bekvämligheter. Utsikten över viken är ljuvlig – och att sitta på terrassen och äta en god lunch eller middag är magiskt.

Villa More A10

Denna lägenhet är lite mindre och passar perfekt för ett par, eller den lilla familjen. Ett sovrum, vardagsrum, litet kök toalett och dusch. Du har en fantastisk utsikt över viken och sitter helt ostört på din mysiga terrass. Det finns tillgång till en fin brygga och det är nära till bra bad.

Villa More A11

Med en fantastisk utsikt över viken sitter du helt ostört på din terrass. Här bor ni bekvämt och det välutrustade köket har allt ni kan behöva för att skapa en god måltid. Lägenheten har två sovrum, vardagsrum (med bädddbar soffa), kök och toalett. Från terrassen går trappan som så småningom leder er till en fin brygga och fina bad.

Villa More A12

Från terrassen har du en fantastisk utsikt över viken. Här är det lika ljuvligt att äta frukost som att sitta och njuta av solnedgången på kvällen. Nere vid vattnet finns det en fin brygga och det är nära till bad. Tillgång till privat parkering, gemensam trädgård, grillplats och tvättmaskin mm finns.

Villa Perkanjan

Villa Perkenjan ligger i byn Sutivan på ön Brac. Villan är helt nyrenoverad. Villan har 3 lägenheter alla med fantastisk utsikt över Adriatiska havet och med Split i bakgrunden. Villan passar även mycket bra för företagskonferenser med sina 16 sängplatser fördelat på 3 lägenheter.